تنظیم وقت مشاوره
 اقامت کانادا-کانادا  اقامت کانادا-صفحه اصلی
مهاجرت به دانمارك از طريق اخذ گرين كارت

 

 

 

مهاجرت به دانمارک از طریق اخذ گرین کارت

مقدمه

اخیرا دولت دانمارک اقدام  به معرفی سیستم جدید مهاجرتی تحت عنوان گرین کارت نموده است.این سیستم از انواع سیستم های امتیازی می باشد.فرد دارنده گرین کارت ،مجاز به کارکردن در دانمارک می باشد.در این روش به متقاضی تا مدت سه سال ویزا اعطا می گردد.پس از انقضای 12 ماه ویزای متقاضی نهایتا تا چهار سال دیگر تمدید می گردد.

فرد دارنده گرین کارت بعد از گذشت پنج سال در صورتیکه حداقل سه سال از پنج سال را در دانمارک شاغل بوده باشد،می تواند تقاضای اقامت دائم را مطرح نماید.در نهایت،بعد از گذشت 9 سال از تاریخ اخذ اولین ویزا ،فرد مجاز به اخذ پاسپورت دانمارکی خواهد شد.

شرایط اخذ گرین کارت

 

به منظور اخذ گرین کارت شما ملزم به کسب حداقل 100 امتیاز می باشید.مبنای محاسبه امتیازها بر اساس تحصیلات ،آشنایی با زبان(انگلیسی یا دانمارکی یا آلمانی)،سابقه کار ،قابلیت وقف پذیری و سن می باشد.ضمنا شما باید بیمه درمانی برای خود و کلیه اعضای خانواده خریداری بنمایید.لازم بذکر است که متقاضی ملزم می باشد که ثابت نماید که به میزان یکسال پس انداز در حساب بانکی خود پول دارد.

1-   تحصیلات:

فارغ التحصیلان در مقطع کارشناسی 30 امتیاز ،کارشناسی ارشد 60 امتیاز و دکترا 80 امتیاز را کسب می نمایند.

لازم به توضیح است که چنانچه متقاضی فارغ التحصیل در یکی از رشته های موجود در لیست مثبت باشد، امتیاز بیشتری دریافت می کند.

2-    آشنایی به زبان انگلیسی،آلمانی و یا دانمارکی :

لیست امتحان های مورد قبول و میزان امتیاز مربوطه به پیوست ارائه می گردد.

لازم به توضیح است که چنانچه متقاضی به مدت یکسال در یکی از شرکت های بین المللی (به زبان انگلیسی،آلمانی و یا دانمارکی)مشغول به فعالیت بوده و یا مدرکی را به زبان انگلیسی اخذ کرده باشد ، از دادن امتحان معاف می باشد و 20 امتیاز آشنایی با زبان را کسب خواهد کرد.

 

در لیست زیر نحوه امتیاز بندی برای مهارت زبان انگلیسی ذکر شده است:

ielts 3 = 5  امتیاز

ielts 3.5-4.5= 10 امتیاز

ielts 5-6 = 15 امتیاز

ielts 6.5= 20 امتیاز

 

3-     سابقه کاری:

چنانچه در مشاغل منعکس در لیست مشاغل دانمارک مشغول به فعالیت بوده مستحق کسب حداکثر 15 امتیاز می باشد.شرایط اخذ امتیاز به شرح زیر می باشد:

1.3 یک تا دوسال فعالیت در رشته های مرتبط:10 امتیاز

2.3 سه تا پنج سال فعالیت در رشته های مرتبط:15 امتیاز

3.3 سه تا پنج سال فعالیت در رشته های غیر مرتبط: 5 امتیاز

4-     قابلیت انطباق پذیری:

در صورتی که متقاضی در اتحادیه اروپا تحصیل و کار کرده باشد مجاز به کسب امتیاز به شرح زیر می باشد:

1.4 یکسال تحصیل در اتحادیه اروپا:5 امتیاز

2.4 سه سال یا بیشتر تحصیل در اتحادیه اروپا :10 امتیاز

3.4 یکسال اقامت قانونی و کار در اتحادیه اروپا :5 امتیاز

4.4 دو سال اقامت قانونی و کار در اتحادیه اروپا :10 امتیاز

متقاضی حداکثر مجاز به کسب 15 امتیاز در این بخش می باشد.

5-      سن:

متقاضیان زیر 34 سال 15 امتیاز و متقاضیان 35 تا 40 ساله 10 امتیاز کسب می نمایند.

6-     توانایی مالی:

متقاضی می بایست ثابت نماید که پس انداز کافی جهت یکسال زندگی در دانمارک راداراست.مبالغ مورد نظر دولت دانمارک بشرح زیر می باشد:

1.6 متقاضی مجرد زیر 25 سال می بایست به مبلغ 5367 کرون دانمارک برای 12 ماه که مجموعا 64404 کرون (تقریبا معدال 8630 یورو) دستری داشته باشد.

2.6 متقاضی مجرد بالای 25 سال باید مبلغ 6472 کرون دانمارک برای هر ماه که مجموعا مبلغ 77664 کرون (تقریبا 10403 یورو) در بانک خود موجود داشته باشد.

3.6 در صورتی که متقاضیان متعهل باشند باید علاوه بر مبلغ فوق به مبلغ 5367 برای هر ماه به مدت 12 ماه که مجموعا مبلغ 64404 کرون (تقریبا معادل 8630 یورو)دسترسی داشته باشند.

4.6 چنانچه متقاضی دارای فرزند هم باشد ،علاوه بر مبالغ فوق می بایست برای هر فرزند خود به مبلف 1342 کرون دانمارک برای 12 ماه که مجموعل 16104 (تقریبا معادل 2160 یورو) می باشد دسترسی داشته باشد.

به فرض مثال ،چنانچه متقاضی دارای همسر و یک فرزند باشد میزان پس انداز به صورت زیر محاسبه می گردد:

 

(1342+5367+6427)x 12=157632

لیست مشاغل دانمارک:

 

         

below follows an overview of all job titles, divided into professional fields.

ø engineer

1. building engineer

requirement: professional bachelor's degree

2. electrical engineer

requirement: professional bachelor's degree

3. electronic engineer

requirement: professional bachelor's degree

4. energy engineer

requirement: professional bachelor's degree

5. environmental engineer

requirement: master's degree

6. it engineer

requirement: professional bachelor's degree

7. mechanical engineer

requirement: professional bachelor's degree

8. oil and gas engineer

requirement: master's degree

9. plant engineer

requirement: master's degree

10. production engineer

requirement: professional bachelor's degree

11. naval architect

requirement: professional bachelor's degree

ø other academic work

12. actuary

requirement: master's degree

13. assistant attorney

requirement: master's degree

14. assistant professor/lecturer, natural sciences and technology

requirement: master's degree

15. assistant professor/lecturer, the humanities

requirement: master's degree

16. associate professor/senior lecturer, the humanities

requirement: master's degree

17. associate professor/senior lecturer, natural sciences and technology

requirement: master's degree

18. associate professor/senior lecturer, social sciences

requirement: master's degree

19. attorney

requirement: master's degree + danish authorization

20. business controller

requirement: documentation of at least three years' education at university level or business school level

21. financial controller

requirement: documentation of at least three years' education at university level or business school level

22. legal counsellor

requirement: master's degree

23. postdoc, natural sciences and technology

requirement: master's degree

24. professor, natural sciences and technology

requirement: master's degree

25. researcher, social sciences

requirement: master's degree

26. psychologist

requirement: master's degree + danish authorization

27. it and telecommunication

28. database developer

requirement: documentation of at least three years' it education

29. it consultant

requirement: documentation of at least three years' it education

30. it project manager

requirement: documentation of at least three years' education at university level or business school level

31. it salesperson

requirement: documentation of at least three years' it education

32. it quality manager

requirement: documentation of at least three years' education at university level or business school level

33. network consultant

requirement: documentation of at least three years' it education

34. software developer

requirement: documentation of at least three years' it education

35. systems administrator

requirement: documentation of at least three years' it education

36. systems developer

requirement: documentation of at least three years' it education

ø management

37. chief accountant

requirement: documentation of at least three years' education at university level or business school level

38. communications manager

requirement: documentation of at least three years' education at university level or business school level

39. head of department

requirement: documentation of at least three years’ education at university level or business school level

40. head of finance / financial manager

requirement: documentation of at least three years' education at university level or business school level

41. research manager

requirement: documentation of at least three years' education at university level or business school level

41. technical manager

requirement: documentation of at least three years' education at university level or business school level

42. educational, social and religious work

  • · child carer/social educator

requirement: professional bachelor's degree

43. social worker

requirement: professional bachelor's degree

44. supporting pedagogue

requirement: professional bachelor's degree

doctor and dentist

45. consultant doctor/chief physician

requirement: master's degree + danish authorisation

46. dentist

requirement: master's degree + danish authorisation

47. hospital doctor

requirement: master's degree + danish authorisation

48. general practitioner

requirement: master's degree + danish authorisation

49. medical consultant

requirement: master's degree + danish authorisation

50. medical specialist

requirement: master's degree + danish authorisation

 

 

 برای کسب اطلاعات بیشتر با موسسه kap تماس حاصل نمایید.

 

 


کلیه حقوق این نوشته متعلق به موسسه کاریابی بین المللی 'کارسازان آریان پارس' می باشد
نقل قسمتی یا کل مطلب در وب سایت ها و وبلاگ ها بدون ذکر منبع و ثبت لینک این موسسه غیر مجاز بوده و پیگرد قانونی دارد.استفاده از این مطلب در کتاب ها و جزواتی که به چاپ می رسند نیازمند اخذ اجازه ی کتبی می باشد.

بازدید از این صفحه : 24158