تنظیم وقت مشاوره
 اقامت کانادا-کانادا  اقامت کانادا-صفحه اصلی
اخذ اقامت انگلستان در 3 ماه

 

 

اقامت انگلستان از طریق کارآفرینی

 

 

 

 

• راهی سریع و آسان برای دستیابی به ویزای انگلستان و اقامت این کشور ،که در نهایت منتهی به کسب پاسپورت بریتانیایی برای شما  و تمام اعضای خانواده تان می گردد.

 

شرایط:

 

 

 داشتن سرمایه ای  معادل 200000 پوند (بر اساس نرخ مبادله ای پوند* ).

 این میزان سرمایه می تواند بین دو خانواده و یا دو نفر که متقاضی اصلی هستند تقسیم گردد.

 متقاضی اصلی باید دارای مدرک آیلتس (4) معتبر باشد.

 زن یا شوهر می توانند بعنوان متقاضی اصلی باشند.

 ویزای در کمتر از سه ماه دریافت می گردد.

 هیچ محدودیتی از لحاظ سن یا تحصیلات وجود نداشته و نیازی به معاینات پزشکی نمی باشد.

 ویزای صادر شده اولیه سه ساله است و محدودیتی برای ورود و خروج در این مدت وجود ندارد.

 این ویزای شامل فرزندان زیر 18 سال متقاضی اصلی نیز می گردد.

 با داشتن این ویزا از تحصیلات و مراقبت های درمانی رایگان در انگلستان بهره مند می گردید.

 وابستگان می توانند بصورت تمام وقت در انگلستان کار و تحصیل نمایند.

 این ویزا برای وابستگان شامل هیچگونه محدودیتی نمی باشد.

 

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا با نماینده kap در ایران تماس حاصل فرمایید:

 

 

 

021- 88194268  69

 

 

 

 

 


کلیه حقوق این نوشته متعلق به موسسه کاریابی بین المللی 'کارسازان آریان پارس' می باشد
نقل قسمتی یا کل مطلب در وب سایت ها و وبلاگ ها بدون ذکر منبع و ثبت لینک این موسسه غیر مجاز بوده و پیگرد قانونی دارد.استفاده از این مطلب در کتاب ها و جزواتی که به چاپ می رسند نیازمند اخذ اجازه ی کتبی می باشد.

بازدید از این صفحه : 6310