تنظیم وقت مشاوره
 اقامت کانادا-کانادا  اقامت کانادا-صفحه اصلی
همه چيز در مورد سوپر VISA

 

 

همه چیز در مورد سوپر visa

 

 

خانواده های شهروندان و دارندگان ویزای اقامت دائم کانادا (مادر – پدر- مادر بزرگ – پدربزرگ) از یکم دسامبر 2011 با استفاده از برنامه سوپر ویزا می توانند از کانادا و فرزندانشان دیدن نمایند.این ویزا ده ساله است و به دارندگان آن اجازه می دهد که در یک نوبت حتی تا 24 ماه هم در کانادا اقامت داشته باشند.این ویزا به دو صورت تک ورودی( single entry) یا چند ورودی( multiple entry) است که هزینه های آن نیز متاوت می باشد.

 

 

 

 

 

 

شرایط دریافت این ویزا چیست:

 

·         باید پدر ،مادر ،مادر بزرگ و یا پدر بزرگ فردی باشید که شهروند کاناداست و یا ویزای اقامت دائم این کشور را دارد.

·         ورودتان به کانادا مجاز باشد.

·         باید شرایط دیگر این ویزا را نیز داشته باشید.

 

 

توجه :

وابستگان شما شامل این ویزا نمی شوند ،تنها همسر شما می تواند به همراه شما از این ویزا استفاده نماید.

 

 

افسران تایید کننده مجوز فرد برای دریافت این ویزا فاکتور های بسیاری را بررسی خواهند کرد از جمله،اینکه فرد متقاضی باید ثابت کند یک بازدید کننده واقعی است و بعد از پایان اعتبار ویزای خود کشور کانادا را ترک می کند.

 

برخی مواردی که در نظر گرفته خواهد شد عبارتند از:

 

·         روابط شخص با کشور مادری اش

·         هدف از بازدید

·         خانواده شخص و وضعیت مالی او

·         وضعیت کلی اقتصادی و ثبات سیاسی کشور مادری فرد متقاضی

·         داشتن دعوتنامه از میزبان فرد متقاضی در کانادا

 

 

برای واجد الشرایط شدن جهت دریافت سوپر ویزا متقاضیان همچنین باید:

 

 

·         ارائه تعهد کتبی حمایت مالی از فرزند یا نوه خود که در کانادا زندگی می کند.

·         فرد متقاضی باید ثابت کند که بمدت یکسال تحت پوشش بیمه درمانی کانادا می باشد.

·         باید معاینات پزشکی مربوط به مهاجرت را تکمیل نماید.

 

 

 

 

 

 

سوالات متداول متقاضیان در مورد سوپر ویزا:

 

1)    سوپر ویزا با ویزیتور ویزا که در حال حاضر وجود دارد چه تفاوتی دارد؟

 

مدت اعتبار ویزیتور ویزا شش ماهه است و اگر کسی بخواهد بیشتر از این زمان در کانادا بماند باید هر شش ماه هزینه ای جدید را بپردازد .اما با استفاده از سوپر ویزا والدین واجد شرایط با پرداخت هزینه ای کمتر مدت بیشتری را می توانند در کنار فرزندانشان بمانند.

 

2)    آیا سوپر ویزا برای چند بار ورود است و چه تفاوتی با ویزای چند ورودی 10 ساله دارد؟

 

بله سوپر ویزا برای چند بار ورود است و مدت آن 10 ساله می باشد ،تفاوت آن با ویزای چند و رودی 10 ساله این است که در سوپر ویزا با هر بار ورود به مدت دو سال می توانید در کانادا بمانید ولی در دیگری به مدت شش ماه.سوپر ویزا نوع تک ورودی نیز دارد که بستگی به انتخاب متقاضی دارد.

 

3)    من بتازگی سوپر ویزای خود را دریافت کرده ام اما در کشور خود وابستگانی دارم ،آیا می توانم آنها را نیز با خود به کانادا ببرم؟

 

خیر وابستگان افراد دارای سوپر بجز همسر نمی توانند از این ویزا استفاده کنند .آنها می توانند از ویزیتور ویزا استفاده نمایند.

 


کلیه حقوق این نوشته متعلق به موسسه کاریابی بین المللی 'کارسازان آریان پارس' می باشد
نقل قسمتی یا کل مطلب در وب سایت ها و وبلاگ ها بدون ذکر منبع و ثبت لینک این موسسه غیر مجاز بوده و پیگرد قانونی دارد.استفاده از این مطلب در کتاب ها و جزواتی که به چاپ می رسند نیازمند اخذ اجازه ی کتبی می باشد.

بازدید از این صفحه : 5354