تنظیم وقت مشاوره
 اقامت کانادا-کانادا  اقامت کانادا-صفحه اصلی
ويزاي سرمايه گذاري باز نشستگي در استراليا

 

ویزای سرمایه گذاری باز نشستگی در استرالیا

 

investorretirement visa

(405)

 

این ویزا مناسب افرادی است که در سن بازنشستگی قرار دارند ،هیچ گونه وابستگانی ندارند و برای زندگی در دوران بازنشستگی خود قصد سرمایه گذاری در کشور استرالیا را دارند.

 

شرایط درخواست این ویزا چیست؟

 

  • متقاضی اصلی باید 55 سال به بالا سن داشته باشد اما همسر او می تواند هر سنی داشته باشد.
  • به غیر از همسر هیچگونه وابستگانی نداشته باشد.
  • دارای حداقل مبلغ برای سرمایه گذاری باشد.
  • قادر به یک سرمایه گذاری قابل توجه و بلند مدت در کشور استرالیا باشد.
  •  

با داشتن این ویزا فرد می تواند:

  • در کشور استرالیا به مدت 40 ساعت در هر دوهفته کار کند.
  • به کشور استرالیا برای مدت چهار سال ورود و خروج داشته باشد و بعد از آن ویزای خود را تمدید نماید.

 

 

 

 

 

میزان مبلغ سرمایه گذاری:

اگر فرد متقاضی به همراه همسرش بخواهد برای این ویزا درخواست ارائه نماید، سرمایه هر دو نفر آنها در مجموع باید 750000 دلار استرالیا باشد که این سرمایه:

  • از نظر قانونی متعلق به متقاضی اصلی یا همسر او باشد.
  • قابل انتقال به استرالیا باشد.

البته اگر فرد بخواهد در منطقه regional australia زندگی کند ،حتی با همسر ترکیب دارایی او می تواند 500000 دلار استرالیا باشد.

متقاضی باید اثبات کند که حداقل بتواند 65000 دلار در سال درآمد ثابت داشته باشد، این مبلغ برای کسانی که می خواهند در مناطق regional australia زندگی کنند 50000 دلار است.

دارندگان این ویزا بعد از دو سال می توانند برای دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا درخواست دهند.

 

 

دپارتمان تحقیقات و توسعه kap

 

 

منابع مرتبط:

کاریابی در استرالیا

شرایط و بازار کار کنونی در استرالیا

حمایت از افراد دارای فرزند در استرالیا

سرمایه گذاری در نیکاراگوئه با 30000 دلار

ویزای کارآفرینی ایالت بریتیش کلمبیا

ویزای کارآفرینی آلمان

خرید خانه و اتومبیل در استرالیا

 


کلیه حقوق این نوشته متعلق به موسسه کاریابی بین المللی 'کارسازان آریان پارس' می باشد
نقل قسمتی یا کل مطلب در وب سایت ها و وبلاگ ها بدون ذکر منبع و ثبت لینک این موسسه غیر مجاز بوده و پیگرد قانونی دارد.استفاده از این مطلب در کتاب ها و جزواتی که به چاپ می رسند نیازمند اخذ اجازه ی کتبی می باشد.

بازدید از این صفحه : 3402