تنظیم وقت مشاوره
 اقامت کانادا-کانادا  اقامت کانادا-صفحه اصلی
10 نكته در مورد فدرال بعد از بازگشايي

 

1-           اضافه شدن 35  شغل جدید

از 50 شغل اعلام شده 35 مورد جدیدا اضافه شده اند و قبلا در فهرست مشاغل نبودند. این مشاغل در زمینه امور مالی، پرستاری، خدمات سلامتی و مدیریت می باشند

2-           امکان اقدام مجدد متفاضیان پیشین

متقاضیانی که پیشتر اقدام کرده اند ولی پرونده آنها به دلیل تکمیل ظرفیت مرجوع شده، درصورتیکه واجد شرایط باشند می توانند دوباره اقدام کنند

3-           عدم تغییر در معیار گزینش

معیار گزینش بر اساس امتیاز بندی می باشد. متقاضیان حداقل می بایست 67 امتیاز کسب کنند. معیار امتیازدهی مواردی چون سطح تحصیلات، سوابق کاری، مهارت زبان، سن و سازگاری می باشد.

4-           گزارش ارزشیابی تحصیلی قابل استفاده مجدد است

متقاضیانی که مدارک تحصیلی شان پیشتر توسط یکی از سازمانهای مشخص ارزشیابی شده می توانند برای این برنامه آن را مجددا استفاده کنند.  

در موارد زیرکپی گزارش ارزشیابی قابل استفاده می باشد:

در صورتیکه اصل گزارش به همراه درخواست مهاجرت به فدرال در تاریخ 4 می 2013 یا پس از آن فرستاده شده است و

اصل گزارش به متقاضی عودت نشده است.

در این مورد متقاضی باید نامه ردشدنش  را به همراه یادداشتی که توضیح دهد اصل گزارش به وی عودت نشده ارسال کند.

5-           تقاضاهای متعدد قابل پذیرش است

در صورتیکه متقاضی در چندین شغل سابقه کاری داشته باشد می تواند چندین درخواست ارائه دهد. البته برای هر یک باید هزینه قانونی جداگانه پرداخت کند.

6-           عدم نیاز به فرم های جدید

هیچ فرم جدیدی ارائه نشده و فرمهای قبلی قابل استفاده است

7-           پذیرش سابقه کاری پاره وقت

متقاضیان می توانند سابقه کاری پاره وقتشان را  نیز محاسبه کنند. سابقه کاری باید متوالی و در 10 سال گذشته باشد و متقاضی در قبال انجام آن حقوق دریافت کند

8-           عدم تغییر در شرایط مورد نیاز برای دانش زبان

متقاضیان می بایست در یکی از آزمونهای مورد تایید اداره مهاجرت کانادا مدرک مورد نیاز زبان انگلیسی یا فرانسه را داشته باشند و هیچ تغییری در سطح مورد نظر اعمال نشده است.

9-           سریعتر شدن زمان بررسی پرونده ها

زمان انجام این برنامه بین 12 تا 18 ماه است هر چند هدف اداره مهاجرت این است که بتواند این زمان را به زیر یک سال برساند.

10 آخرین فرصت برای اقدام تحت برنامه اقامت دائم از طریق مهارت برای فدرال

از اول ژانویه 2015 سیستم جدید جذب مهاجر به نام express entry اعمال خواهد شد و برنامه فعلی آخرین فرصت برای اقدام مستقیم مهاجرت به کانادا خواهد بود. متقاضیانی باید در ارسال مدارکشان دقت کافی داشته باشند زیرا به درخواست های ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد. با توجه به حجم بالای در خواست ها بهتر است متقاضیان سریعتر اقدام کنند تا ظرفیت رشته مورد نظرشان تکمیل نشود.

 

 

لینک های مرتبط

http://www.kap-services.com/content.aspx?postid=445

http://www.kap-services.com/news_internal_read.aspx?newsid=257

 

 

 

 


کلیه حقوق این نوشته متعلق به موسسه کاریابی بین المللی 'کارسازان آریان پارس' می باشد
نقل قسمتی یا کل مطلب در وب سایت ها و وبلاگ ها بدون ذکر منبع و ثبت لینک این موسسه غیر مجاز بوده و پیگرد قانونی دارد.استفاده از این مطلب در کتاب ها و جزواتی که به چاپ می رسند نیازمند اخذ اجازه ی کتبی می باشد.

بازدید از این صفحه : 2710