تنظیم وقت مشاوره
 اقامت کانادا-کانادا  اقامت کانادا-صفحه اصلی
اخذ اقامت دائم كانادا از طريق PEQ

 

کالج cdi کانادا

 کالج cdi در سال 1970 تاسیس شد و در طول فعالیت خود به دانشجویان کمک می کند تا آینده ی کاری خود را در رشته های مختلف مانند رشته های فنی پایه ریزی کنند. cdi یک مرکز آموزشی خصوصی با بیش از 40 سال سابقه است که از سال 2007 به شرکت eminata group  واگذار شده و دارای بیش از 900 آموزگار و کارمند آکادمیک و 8000 دانشجو است.

این کالج دارای 26 مرکز در کل کانادا است که 7 مرکز آن در ایالت بریتیش کلمبیا ، 7 مرکز در آلبرتا ، 1 مرکز در مانیتابا ، 6 کالج در تورنتو و 5 کالج درایالت کبک فعالیت می کنند.

این کالج طی دوران فعالیت خود با برنامه ریزی و طراحی سیستم آموزش کوتاه مدت و بر اساس نیاز و کمبود بازار کار کشور کانادا به دانشجویان کمک می کند تا بدون اتلاف وقت و هزینه در دانشگاه به دانش کافی و مفید برای اشتغال در کانادا دست پیدا کنند وبرای راه اندازی و آغاز یک آینده شغلی با ثبات آماده شوند. بسیاری از دانشجویان بین المللی ترجیح میدهند تا در کالجی از این قبیل ثبت نام کنند و از این طریق به کانادا آمده و فراگیری را آغاز نمایند. لازم به ذکر است متقاضیان می توانند پس از اتمام دوره تحصیل برای کار و زندگی در کانادا از طریق برنامه peq programme de l'expérience québécoise اقامت دائم ایالت کبک کانادا را اخذ کنند.

این مجموعه رشته های بسیاری در مقاطع مختلف ارائه میکند.

- دیپلم یا کاردانی پیشرفته در 1 رشته

- گواهینامه های معتبر در 3 رشته

- دوره های ویژه وکالت در 2 رشته

- کاردانی در 27 رشته در بهداشت و درمان ( پرستاری ، دندان )

- کاردانی در 57 رشته مهندسی ، مدریت و تجارت 

- دوره های علوم پایه ( پیش دانشگاهی ) در رشته های برق ساختمان ، علوم پایه وکالت ، خدمات جتماعی

 

 

رشته های فنی مناسب برای متقاضیان ایرانی که موسسه kap ارائه میدهد

نام دوره

مدت زمان گذراندن دوره

هزینه دوره به دلار کانادا

طراحی گرافیک

19ماه

19504

طراحی و مدل سازی انیمیشن

21ماه

23400

برنامه نویس و تحلیل گراینترنت

14ماه

20182

طراحی وب

18ماه

20192

مدیریت امنیت شبکه

14ماه

21919

معاون اداری درمحیط حقوقی یاپزشکی

12ماه

13972

مدیریت مالی کامپیوتر

14ماه

15910

کمک دندانپزشک

15ماه

20125

آموزش فنی کودکان

14ماه

13524

تکنیک های حقوقی

21ماه

21000

طراحی صنعتی

15ماه

17950

جوشکاری و مونتاژ

15ماه

18950

مکانیک خودرو

15ماه

17950

کمک پرستار

17ماه

27000

 

حداقل شرایط استفاده از دوره های فنی:

1.    دارای دیپلم 11 ساله تحصیلی باشید
2.    در حد مکالمه اولیه به زبان انگلیسی یا فرانسه آشنا باشید(ارائه مدرک الزامی نیست)
3.    دارای گردش مالی بالا در 4 ماه اخیر باشید(متقاضی اصلی یا والدین)
4.    کمتر از 18 سال یا بیش از 60 سال سن نداشته باشید
5.    مانده حساب مالی معادل 2 سال هزینه زندگی به انضمام هزینه کالج(بیش از 200 میلیون تومان) ارائه دهید.(این سند پس از از اخذ پذیرش و csq و قبل از از ثبت درخواست ویزا باید ارائه گردد)
6.    ارائه اسناد و مدارک و لیست دارایی که توانایی مالی و انگیزه کافی متقاضی را به اقدام قانونی پس از اتمام دوره نشان دهد.

قابل ذکر است لیست مدارک لازم پس از عقد قرارداد با موسسه به شما ارائه خواهد شد.

 

 

پیشنهاد می شود قبل از اقدام از طریق اخذ پذیرش کارآموزی (تحصیلی) و سپس اخذ اقامت دائم کانادا از طریق peq مطالب زیر را مطالعه نمایید.

برنامه peq (program of experience class)

در صورتیکه هم اینک در کبک مشغول به تحصیل هستید یا بصورت موقت به عنوان نیروی خارجی کار می کنید می توانید در چارچوب skilled worker  برای درخواست csq اقدام کنید.

برنامه peq نیاز به امتیازبندی ، شرایط همسر و مصاحبه ندارد

*  در صورتیکه در حال حاضر از طریق برنامه عادی skilled worker اقدام کرده اید دیگر نمی توانید از peq استفاده کنید.

شرایط کارآموزی (تحصیلی)

در زمان ارائه درخواست باید دارای کلیه شرایط زیر باشید:

  1. قصد اقامت و کار در کبک داشته باشید.
  2. به شرایط محل زندگی خود پایبند باشید.
  3. بصورت موقت در کبک به قصد تحصیل زندگی کنید.
  4. حداقل به مدت نیمی از دوره ی تحصیلی تان در کبک زندگی کرده باشید.
  5. دارای مدرکی که واجد شرایط این برنامه باشد باشید یا ظرف 6 ماه از زمان ارائه درخواست تحصیل خود را در یکی از مقاطع زیر به اتمام رسانید.
  • داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا
  • مدرک تحصیلی فنی از کالج
  • مدرک فنی با بیش از 1800 ساعت آموزش

6- دارای سطح پیشرفته در مهارت گفتاری زبان فرانسه باشید.

7- قادر به تامین نیازهای مالی خود و یا همسر و فرزندانتان حداقل به مدت 3 ماه باشید.

8- حداقل دارای 18 سال تمام و گذرنامه معتبر بوده و در صورتی که درخواست خود را از کبک ارائه می دهید به صورت قانونی ساکن کبک باشید.

* در صورتیکه دارای اجازه کار برای زمان پس از اخذ مدرکتان هستید می توانید به عنوان نیروی کار موقت خارجی درخواست کنید.

این برنامه شامل موارد زیر نمی شود:

  1. در صورتیکه دارای بورسیه با تعهد بازگشت به کشور متبوع خود باشید مگر اینکه تعهدات خود را ایفاء کرده باشید.
  2. فاصله زمانی بین درخواست شما برای peq و اتمام تحصیلاتتان نباید بیش از 6 ماه باشد

زبان فرانسه

برای اثبات مهارت خود در زبان فرانسه باید :

 ریز نمرات نهایی که نشان دهنده پایان تحصیلاتتان باشد  به زبان فرنسه ارائه دهید.(در صورت داشتن مدرک تحصیلی فوق لیسانس و دکترا پایان نامه خود را نیز باید ارائه دهید) یا

* مدرک b2 در مهارت های گفتاری از موسسات مورد تایید اداره مهاجرت کبک

* ریز نمرات نهایی که نشان دهنده پایان تحصیلات " حداقل 3 سال دبیرستان یا پس از دبیرستان بصورت تمام وقت باشد" کاملاٌ به زبان فرانسه

* ریز نمرات نهایی که نشان دهنده پایان دوره سطح  intermediate فرانسه باشد که در کبک و موسسه معتبر برگزار شده باشد.

* داشتن مجوز کار از یکی از سازمان های حرفه ای و نظام مند کبک

 


کلیه حقوق این نوشته متعلق به موسسه کاریابی بین المللی 'کارسازان آریان پارس' می باشد
نقل قسمتی یا کل مطلب در وب سایت ها و وبلاگ ها بدون ذکر منبع و ثبت لینک این موسسه غیر مجاز بوده و پیگرد قانونی دارد.استفاده از این مطلب در کتاب ها و جزواتی که به چاپ می رسند نیازمند اخذ اجازه ی کتبی می باشد.

بازدید از این صفحه : 12463